Festékbázis, www.festekbazis.hu felirat.
Az Ön kosara még üres.
Kosár

A szállítási és átvételi mód a rendelés menüben látható!

Összesen:
Tovább a rendeléshez
Nyitólap > VALMOR AIR FLOW Sóglett

VALMOR AIR FLOW Sóglett

VALMOR AIR FLOW Sóglett

A só az élet egyik legalapvetőbb eleme, amelyből tested is felépül. Asztmás, allergiás és autoimmun megbetegedések gyógykezelését segíti.

Boltok és áruházak ajánlatai

Termék részletes leírása

  • ventil vitalitás kondicionáló
  • natúr termék
  • alvás közben is segít
  • relax támogató
  • törtfehér
  • rusztikus megjelenés
  • pára áteresztő
  • só illatú

Alkalmazás

VALMOR AIR FLOW Sóglett, egy törtfehér színű porkeverék. Vízzel keverve egy magas konyhasó tartalmú, beltéri, rusztikus hatású felületképző anyag. Felhordható beltéri helyiségekben mész-, vagy cementkötésű ásványi vakolatokra. A gipszkarton, gipszes glett és egyéb felületek nem alkalmasak. Ezeket a felületeket kizárólag behálózott EPS ragasztóval tesszük alkalmassá az anyag felhordására. Tetszőleges színek is kialakíthatók lúgálló porpigmentek keverékével. (vasoxid pigmentek, krómoxid zöld, kobaltkék stb.) Legfeljebb 1 %-ban anyagában színezhető. A megkötött sóglettet színtelen, vagy pigmentált VALMOR AIR FLOW Fixativval impregnálni kell. A VALMOR AIR FLOW Sóglett bevonására nem alkalmasak a filmképző anyagot tartalmazó diszperziós festékek, lakkok.

Előkészítés

A VALMOR AIR FLOW Sóglett felhordása előtt a felületet portalanítani, a felület porozitásának függvényében 1 – 3 dl/m2 csapvízzel nedvesíteni kell. A sóglett megtámadja a fémeket, ezeket takarással védeni kell. A VALMOR AIR FLOW Sóglett nem alkalmas filmképző anyagokkal bevont felületekre, (diszperziós, latex festékek, lakkok,) ezeket az anyagokat le kell csiszolni.

Felhasználás

A munkálatokat csak +10 °C feletti hőmérsékleten kezdjük meg. 8,5kg sóglettet 1,5 liter vízzel alacsony fordulatú keverővel homogén csomómentes masszává kell keverni. A felhasználási konzisztencia további kis mennyiségű víz adagolásával módosítható. 5 perc pihentetést követő, ismételt átkeverés után használatra kész. A minimum 3mm rétegvasagság eléréséhez használjunk saválló glettvasat és spaklit. A vízzel bekevert sóglettet fel kell használni. A szerszámokat és a glettes vödröt, használat után vízzel el lehet mosni. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le és olvassa el a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Kiszerelések: 8.5 kg

Színek: fehér

Javasolt rétegvastagság: 3-6mm

Színezés: Lúgálló porpigmentekkel 1% erejéig

Kiadósság: 1 mm rétegvastagsághoz 1,4-1,5 Kg/m2

Hatóidő: Feldolgozhatóság: 2 óra

Átfesthetőségi idő: 48 óra

Kapható színek

A színek tájékoztató jellegűek.

fehér
^