Festékbázis, www.festekbazis.hu felirat.
Az Ön kosara még üres.
Kosár

A szállítási és átvételi mód a rendelés menüben látható!

Összesen:
Tovább a rendeléshez
Nyitólap > VALMOR AIR FLOW Fixatív Felületkezelő

VALMOR AIR FLOW Fixatív Felületkezelő

VALMOR AIR FLOW Fixatív Felületkezelő

Kálium Szilikát oldat, mely a Valmor Sóglett, valamint egyéb ásványi kötésű, porozitással rendelkező felületek fixálására, portalanítására és kopásállóság javításra alkalmazható, kül- és beltérben.

Boltok és áruházak ajánlatai

Termék részletes leírása

  • kálium Szilikát Vízüveg oldat 
  • ásványi kötésű, porozitással rendelkező felületek fixálására
  • portalanítására
  • kopásállóság javításra alkalmazható
  • kül- és beltérben
  • vízoldhatatlan mikrokristályok keletkeznek melyek "folyékony cementként" megerősítik a kezelt felületet.
  • megőrzi annak vízgőz áteresztő képességét
  • színtelen impregnálószer, de színezett fallazúrként is felhasználható

Alkalmazás

A VALMOR AIR FLOW Fixatív Felületkezelő, egy Kálium Szilikát oldat, mely a Valmor Sóglett, valamint egyéb ásványi kötésű, porozitással rendelkező felületek fixálására, portalanítására és kopásállóság javításra alkalmazható, kül- és beltérben. Kötése során vízoldhatatlan mikrokristályok keletkeznek melyek ""folyékony cementként"" megerősítik a kezelt felületet. Az impregnált felület megőrzi annak vízgőz áteresztő képességét. Így érvényesül például a VALMOR Sóglett pozitív élettani hatása. Önmagában használva színtelen impregnálószer, de színezett fallazúrként is felhasználható. A fixatív színezéshez használjon lúgálló porpigmenteket (vasoxid pigmentek, krómoxid zöld, kobaltkék stb.) melyeket maximum 1%-ban szabad belekeverni.

Előkészítés

A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, portalanítsuk le. A fixatív megtámadja az üveget és a fémeket, ezeket takarással védeni kell.

Felhasználás

A munkálatokat csak +10 °C feletti hőmérsékleten kezdjük meg. A VALMOR Rusztikus Sóglettet a kötését, száradását követően hígítatlan fixatívval kell impregnálni kb. 1 dl/m2 anyagfelhasználás mellett. A VALMOR Kálivízüveg Fixatívot NEM szabad hígítani! Felhordáshoz használhatunk ecsetet, hengert, kefét és szivacsot. Lehetőség szerint 1 maximum 2 rétegben hordjuk fel. A beszínezett fixatívot fel kell használni. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le és olvassa el a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Fényesség: matt

Kiszerelések: 1 liter

Színezés: Lúgálló porpigmentekkel 1% erejéig

Kiadósság: 7-10 m2 / liter egy rétegben

Javasolt rétegszám: 1-2 réteg

Átfesthetőségi idő: 24 óra

 

Kapható színek

A színek tájékoztató jellegűek.

színtelen
^