Festékbázis, www.festekbazis.hu felirat.
Az Ön kosara még üres.
Kosár

A szállítási és átvételi mód a rendelés menüben látható!

Összesen:
Tovább a rendeléshez
Nyitólap > VALMOR - AIR FLOW - Beltéri Hőtükör-Festék fehér 0,25 l + 0,75 l

VALMOR - AIR FLOW - Beltéri Hőtükör-Festék fehér 0,25 l + 0,75 l

VALMOR - AIR FLOW - Beltéri Hőtükör-Festék fehér 0,25 l + 0,75 l

Felhasználható célzott felületekre, hőhidak utólagos kezelésére és a teljes épület belső és külső hővédelmére egyaránt. Alkalmazható nyílászárók áthidalóinál, sarkoknál, koszorúk mentén, padlózat és falazat csatlakozásánál radiátorok mögötti felületeknél.

Boltok és áruházak ajánlatai

Termék részletes leírása

  •  tartós megoldást nyújt a penész ellen

  •  hőhíd csökkentő

  •  meleg érzetet biztosít

  •  páralecsapódást csökkenti

  •  kerámia gömbös technológia

  •  2 Komponensű

Alkalmazás 

A VALMOR AIR FLOW Hőtükör-Festék, 2 komponensből álló együttes A+B, A: VALMOR „AIR FLOW” Lélegző Beltéri Falfesték, B: VALMOR AIR FLOW Kenhető Hőtükör. A VALMOR AIR FLOW Hőtükör-Festék egy olyan anyag, amely mikronméretű kerámiagömböcskéket tartalmaz, speciális kötőanyagba ágyazva.

Technológia: A kerámiagömbök, természetes ásványi anyagokból, magas hőmérsékleten előállított termék. Hűlésekor, a gömbök belsejében, eltérő értékű vákuum keletkezik. A vákuum a legjobb hővezetést gátló közeg. Érzékelhető változást hozhat lakókörnyezetünkben a VALMOR AIR FLOW Hőtükör-Festék használata:

• azonnali és tartós megoldást nyújt a hőhíd okán kialakult falpenésszel szemben
• csökkenti a hőveszteséget a falakon és a mennyezeten keresztül
• megszünteti a falak hideg érzetét – komfortosabbá válik a lakókörnyezet
• egyenletesebb hőeloszlású falon a páralecsapódás mértéke csökken
• nem gátolja a falak lélegzését

Felhasználható célzott felületekre, hőhidak utólagos kezelésére és a teljes épület belső és külső hővédelmére egyaránt. Alkalmazható nyílászárók áthidalóinál, sarkoknál, koszorúk mentén, padlózat és falazat csatlakozásánál radiátorok mögötti felületeknél és mindenhol, ahol úgy érezzük, hogy „húz” a fal (sugározza a hideget).

Előkészítés

Új építésű, vakolt falak esetén, a 28 nap kötési idő letelte után simítsuk le a felületet. Régebben már felületkezelt falak esetében a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos, zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le! Rendszeres vizesedési problémával küzdő falazatoknál, a régi vakolatot távolítsuk el maradéktalanul, majd vakoljuk újra páraáteresztő alapvakolattal úgy, hogy ne használjunk simításhoz glettelő anyagot. Alapozáshoz minden esetben használjunk a VALMOR Air Flow lélegző alapozó 1:1 arányban vízzel hígított elegyét. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás

A festést csak +10 °C felett végezzük! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a két komponenst A+B alaposan keverjük össze, hígításképpen maximum 5%-ban vizet adhatunk hozzá (túlhígítás esetén a rendszer felhasználhatatlan lesz, mivel a vákuumgömbök felúsznak a festék tetejére). Csomómentes összekeverés érdekében: mindig a sűrűbb anyagot hígítjuk apránként. Gépi keverés csak alacsony fordulatszámon történhet, mert különben sérülhetnek a kerámiagömbök. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a 2. illetve 3. réteg felhordását víz hozzáadása nélkül végezzük. A festéket minden réteg felhordása előtt keverje át! A festék keverék 0,1 mm nagyságú kerámia gömböcskéket is tartalmaz, így az első réteg felhordásakor dorozsmásabb felületet kaphatunk. Figyelem! Csiszolni TILOS! Elvesztheti a hatékonyságát a bevonat. 1 liter festéket összeségében max. 3 négyzetméternyi felületre hordjunk fel. Ebben az esetben a bevonat vastagsága kb 0,3 mm lesz. Vastagabb réteg esetén a bevonat hatékonysága növekszik! (pl. 2 m2/liter kiadósság esetén). A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Kiszerelések: 1 liter 

Színek: fehér

Szemcseméret: 0,01-0,1mm

Javasolt rétegvastagság: 0,3mm 3m2/l 3 rétegben felhordva

Színezés: Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal

Anyagszükséglet: 3m2/l 3 rétegben felhordva

Kiadósság: 20m2 falfelületre 5liter + 1,7liter; 40m2 falfelületre 10liter + 3,4liter (VALMOR Air Flow Lélegző Beltéri Falfesték A + B VALMOR Air Flow Kenhető Hőtükör)Kenhető Hőtükör

Javasolt rétegszám: 3 réteg

Átfesthetőségi idő: (25 °C-on): 4-8 óra. A száradási időt a levegő illetve a felület magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vizzel

Felhasználható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: Napfénytől védett fedett helyen 5-25 °C-on tárolva a gyártástól számított 2 év.

Kapható színek

A színek tájékoztató jellegűek.

fehér
^