Festékbázis, www.festekbazis.hu felirat.
Az Ön kosara még üres.
Kosár

A szállítási és átvételi mód a rendelés menüben látható!

Összesen:
Tovább a rendeléshez
Nyitólap > VALMOR KONTROL FALFESTÉK

VALMOR KONTROL FALFESTÉK

VALMOR KONTROL FALFESTÉK

Egészségügyi intézmény, kórház, rendelő, váróterem, uszoda, fürdő, higiénikus üzem.

Boltok és áruházak ajánlatai

Termék részletes leírása

A tökéletes falfestéket keresi?

  • 130 m2 kiadósság/ 10 liter
  • Széles spektumú tisztítószerrel mosható
  • Kiváló minőségű nedves dörzsálló (I. oszt.)
  • Nem nedvszívó felületekre is
  • Magas páraáteresztő képesség
  • Akár közvetlenül a falazó anyagokra is
  • Bakteriosztatikus adalékkal is rendelhető
  • "Fordító" festék (vizes/oldószeres)
  • Egy rétegben is kiváló fedőképességű
  • Levendula illatú

A megfelelő festékanyag kiválasztása nem könnyű feladat. Fontos, hogy a kiváló minőség mellett kellőképpen sokoldalú is legyen. Az első szempontok között merül fel például az, hogy az adott felület nedvszívó-e vagy sem. Nem mindegy, hogy hol fogjuk használni a festéket: közvetlenül a falazó anyagon, esetleg betonos, gipszes, cementes, vakolt vagy glettelt részeken.

Ha a Valmor Kontrol-t választja, egy olyan sokoldalú, prémium kategóriás termékkel dolgozhat, amely minden felsorolt felület kezelésére alkalmas! Önnek így nem kell a különféle felületekhez újabb és újabb anyagokat vásárolnia, legyen szó beltéri vagy akár fedett kültéri részekről.

A Valmor Kontrol számára nem jelent akadályt az sem, ha a fogadófelület festett diszperziós, latex, meszelt, vagy zománcozott, sőt, kiválóan alkalmas fűrészporos és üvegszövet tapétára, valamint EPS polisztirolok és kemény műanyagok bevonására is.

Innovatív tulajdonságok a még jobb eredményért:

A Valmor Kontrol mosható és súrolható, valamint ellenáll a higított háztartási tisztítószereknek is, így tisztán tartása nagyon egyszerű. Egyedülálló módon mégis kiváló páraáteresztő. Higiénikus, antibakteriális, bakteriosztatikus*adalékkal is rendelhető, így az adott beltéri helység baktérium száma is jelentősen csökkenhet – ez hatalmas védelmet jelenthet egy egészségügyi intézmény esetében, ám a saját lakásunkban is! 

Ha a megjelenés is számít…

Nem csupán az időtálló minőség számít, hanem a felület kinézete is – ez nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogyan érezzük magunkat az adott helységben! A Valmorral kezelt felületek felszíne minden esetben sima, matt és elegáns megjelenést biztosít, így az esztétikai követelményeknek is maximálisan eleget tesz. A Valmor izolációs célra és fordító festékként is használható: akár oldószeresről, vizes bázisú festékre is válthatunk vele. Elfedi a vízleázás, nikotin és korom okozta elszíneződéseket is.

Összességében elmondható, hogy a Valmor Kontrol egy rendkívül könnyen kezelhető, páraáteresztő, ám mégis mosható, egy rétegben is kiváló fedőképességet biztosító, színezhető, cseppmentes és jó terülő képességgel rendelkező festék – ráadásul nagyon kellemes levendula illattal. Használja bátran az épület bármely helységében!

Előkészítés:

A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le. A felülethibás falakat glettel simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletes nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a porózus felületet.

Felhasználás:

A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt az intenzív felkeverés és a próbafestés elvégzése. A festést csak +10 °C felett végezzük. A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. A festék felhasználásra kész, nem szükséges hígítani, de ha mégis max. 5% víz hozzáadásával.

Főbb tulajdonságok
Kiadósság 12-13 m2/liter egy rétegben, rétegszám 1-2 réteg
Alapozás Valmor Univerzális Mélyalapozóval
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C–on) 2 óra száraz, átfesthető 2-4 óra, moshatóság 1 hét. Az értéket a levegő magas páratartama meghosszabbíthatja.
Hígítás A termék felhasználásra kész, hígítani nem szükséges. Szerszámtisztítás közvetlen használat után vízzel!
Felhasznáható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év
Összetétel akril kötőanyag, pigmentek, töltőanyagok, adalékanyagok
Szín fehér
Veszélyes anyag tartalom nincs

Bakteriosztatikus adalékkal csak rendelésre!

Kérje a festékboltokban! Vagy a www.festekbazis.hu-n.     

Egészségügyi intézmények falai, valamint lakásunk baktérium számának kordában tartásához ideális és praktikus megoldás.

Kapható színek

A színek tájékoztató jellegűek.

fehér
^