Festékbázis, www.festekbazis.hu felirat.
Az Ön kosara még üres.
Kosár

A szállítási és átvételi mód a rendelés menüben látható!

Összesen:
Tovább a rendeléshez
Nyitólap > VALMOR TAPADÓHÍD

VALMOR TAPADÓHÍD

VALMOR TAPADÓHÍD

Vízbázisú, oldószermentes alapozó, mely rendkívül erősen tapadó, érdes felületű bevonatot képez a felületen.

Boltok és áruházak ajánlatai

Termék részletes leírása

  • kül- és beltérben

  • gyorskötő

  • nedvességálló

  • csúszásmentesítésre

  • tapadást növelő adalékkal

  • érdes felületet képez

  • csempére csempe technológiához

  • oldalfalra és padlóra

  • nem nedvszívó felületekre is

  • okker színjelöléssel

Alkalmazás: 

A Valmor Tapadóhíd egy vízbázisú, oldószermentes alapozó, mely rendkívül erősen tapadó, érdes felületű bevonatot képez a felületen. Mikor használjuk? Szeretnénk járólapozni, csempézni, betonozni. Szeretnénk csúszásmentesíteni, festeni, de félünk, hogy fel fog válni az alapfelülettől a ragasztó, a beton, a festék. Ahhoz, hogy elkerüljük a bosszúságot, biztos, ami biztos alapon, először felhordjuk a Valmor Tapadóhidat, majd utána alakítjuk ki a végső felületet. A kezelendő felület nem lehet poros vagy porló, olajos, szennyezett. Keménynek és tisztának kell lennie: (pl. beton, műkő, kerámia taposó, csempe, metlaki, aszfalt, tégla, OSB, MDF, cementkötésű faforgács, gipsz, giszkarton, ytong, gipsz és cementvakolat, műgyanta, festék, cementes
ragasztók, kőburkolatok, stb.) A Valmor Tapadóhíddal kezelt felület a bevonat átszáradása után, víz hígítású festékekkel beltérben átvonható. Amennyiben selyemfényű, mosható és csúszásmentes felületet szeretne kialakítani, akkor átfestheti kültérben is, a lakkbenzin hígítású Valmor Garázsfestékkel. Burkolási, betonozási munkálatokat kül- és beltérben egyaránt elvégezheti a Valmor Tapadóhíd használatával. Amennyiben szemcse nélküli tapadóhídat szeretne, akkor válassza a Valmor Hídképző Alapozót dekorációs és festési munkálatok előtt.

Előkészítés: 

A fogadó felület legyen tiszta, száraz, megfelelően szilárd, olajtól, zsírtól, cementtejtől és laza részektől mentes.

Felhasználás: 

A felhordást csak +5°C – +30°C felületi hőmérséklet között végezzük! Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! Ne használja felszivárgó nedvességnek kitett aljzatokra és folyamatosan vízbe merülő felületekre. A nem nedvszívó felületek esetén a Valmor Tapadóhídat ne hígítsa. Az erősen nedvszívó, cementtartalmú alapfelületeknél 2 réteg tapadóhíd felhordása szükséges. Az első réteg esetében 1:1 arányban vízzel hígított tapadóhíddal tömítsük a felületet, majd második rétegként hígítatlanul felhordva alakítsuk ki a kívánt tapadóhidat. A
felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel. Használat előtt a tapadóhídat alaposan keverjük fel, egy vagy két rétegben hordjuk fel. A réteg felvitele után hagyjuk átszáradni, a további műveletek ezután végezhetők. Minden esetben végezzünk próbafestést. A munkaeszközöket használat után vízzel tisztítsuk ki. Kérjük töltse le és olvassa át a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu honlapról.

Kiadósság: 0,2-0,3 kg/m2

Javasolt rétegszám: 1-2 réteg

Burkolhatósági idő: 2-3 óra. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Teljes száradási idő (25 °C–on): 24 óra. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: Vízzel

Felhasznáható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Kapható színek

A színek tájékoztató jellegűek.

okker
^