Festékbázis, www.festekbazis.hu felirat.
Az Ön kosara még üres.
Kosár

A szállítási és átvételi mód a rendelés menüben látható!

Összesen:
Tovább a rendeléshez
Nyitólap > 7016 Antracit Kültéri Falfesték

7016 Antracit Kültéri Falfesték

7016 Antracit Kültéri Falfesték

A 7016 Kültéri Falfesték, matt festék, mely tartósan megvédi a felületet a légszennyeződés erodáló hatásaitól.

Boltok és áruházak ajánlatai

Termék részletes leírása

  • gazdaságos
  • hatásos védelem a légszennyeződés erodáló hatásaitól
  • matt

ALKALMAZÁS

A 7016 Kültéri Falfesték, matt festék, mely tartósan megvédi a felületet a légszennyeződés erodáló hatásaitól. Nagy kiadóssága folytán gazdaságos felhasználást biztosít. Tulajdonságainak köszönhetően alkalmazható a homlokzatok és a lábazatok védelmére is. Felhasználható nedvszívó felületekre: tégla, természetes kő, beton, fa, műkő, eternit, EPS, XPS cementes ragasztók és alapvakolattal ellátott felületeken. Kültéri alkalmazásán túl használható még beltéri, nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére. Tisztítható, nedves dörzsálló bevonatot képez, ezért kifejezetten javasoljuk lábazatok festésére is.

ELŐKÉSZÍTÉS

A felületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le, A felülethibás falakat glettelőanyaggal simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

FELHASZNÁLÁS

A festést csak +10 °C felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg 10% víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Kapható színek

A színek tájékoztató jellegűek.

7016 antracit
^